Drömsamtal

We are such stuff as dreams are made on,

and our little life is rounded with a sleep

William Shakespeare

Drömsamtal är en inspirerande metod att utforska sina drömmar.


Varje natt drömmer du - även om du inte alltid kommer ihåg drömmen när du vaknar. När du ger uppmärksamhet till dina drömmar lockas du att minnas allt fler detaljer och drömsekvenser. Tillsammans med din Drömcoach kan du på ett tillitsfullt sätt undersöka vad drömmen vill förmedla via gåtfulla drömbilder. Det blir en personlig och häpnadsväckande resa inåt som kan ge djupare perspektiv på de utmaningar du ställs inför i ditt liv här och nu.

VAD PASSAR FÖR DIG?

ENSKILDA SAMTAL

Gå i egen drömanalys

SAMTAL ON-LINE

webbaserad drömcoachning

Dela drömmar med andra

ENSKILD DRÖMCOACHNING

Med utgångspunkt i någon eller några av dina drömmar stöder och guidar jag dig i ett samtal kring vad du tror det drömda kan betyda. Du bestämmer vilken dröm du vill arbeta med och sittningen tar en timme. Självklart har jag professionell tystnadsplikt i enlighet med gällande praxis för coachande och terapeutisk verksamhet.


Ett drömcoachningspass kostar normalpris 650 kr för privatperson. Vill du boka upp en serie återkommande samtal blir priset lägre. Jag erbjuder ett "prova-på-pris" på 400 kr.


Drömcoachning är i första hand en metod för personlig utveckling som kan vara djupt berörande och ge starka aha-upplevelser i frågor man brottas med i sin vardag. Det är också en lustfylld metod genom sina sinnrika bilder och symboler i till synes ologiska kombinationer - berättelser som plötsligt kan blotta ett djupare sammanhang än vid första åsynen. I arbetet med nattdrömmar kan vi få oväntade insikter och kreativ inspiration, ett befriande sätt att se sig själv i spegeln och upptäcka en ny bild. Sysslar du med kreativ eller konstnärlig verksamhet finns mängder av  inspiration att hämta i ett drömarbete.


Jag är Dipl. Drömcoach IDP (Institutet för DrömPsykologi) som var en jungianskt inriktad utbildning baserad på Centrum för Jungiansk Psykologi i Solna. Jag har arbetat med drömgrupper och drömklienter i flera år. Mitt coachningsrum finner du i Vasastan. Mer om mig finner du här.

SAMTAL PÅ WEBBEN

Nu erbjuder jag Drömcoachning via webben. Du bokar tid för samtal och betalar med Swish.


Intresseanmälan gör du här.

KONTAKT


T.  +46 (0)70 642 3730

E.  gunilla@dreamcoaching.se

W. www.dreamcoaching.se

Copyright @ All rights reserved